ازهری، محمد بن احمد، تهذیب اللغة، بیروت: داراحیاء التراث العربی، 1421.
اسلامی اردکانی، سید حسن، دو استدلال اخلاقی بر ضد مصرف گوشت صنعتی، نشریه پژوهشهای اخلاقی، 1-2(3)، 267-290، 1391.
اعتمادیفرد، سید مهدی؛ محسنزاده، رسول، بررسی سویههای دیندارانه خام گیاهخواری در شهر تهران )مطالعه موردی انجمن خامگیاهخواری شهر تهران(، مطالعات جامعهشناختی (نامه علوم اجتماعی سابق)، 26(1)، 115-139، 1398.
امیدی، آرش؛ منجزی، سارا، اثر ذبح حلال بر راحتی حیوان و کیفیت گوشت، پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران، تهران، 1387.
بدری، علی؛ عبدی، مهدی، الگوی تغذیه سالم در روایات فقهی (مطالعه موردی «کتاب الأطعمة» کافی)، نشریه اسلام و سلامت، 6(1)، 76-82، 1400.
برقی، احمد بن محمد، المحاسن، مصحح: محدث، جلالالدین، قم: دارالکتب الاسلامیه، 1371.
تمیمی آمدی، عبدالواحد بن محمد، غرر الحکم و درر الکلم، مصحح: رجائی، سید مهدی، قم: دارالکتاب الاسلامی، 1410.
حرعاملی، محمد بن حسن، تفصیل وسائل الشیعة الی تحصیل مسائل الشریعة، قم: مؤسسة آلالبیت^، 1409.
راغب اصفهانی، حسین بن محمد، مفردات الفاظ القرآن، بیروت: دارالقلم، 1412.
شایگان، داریوش، ادیان و مکتبهای فلسفی هند، تهران: امیرکبیر، 1389.
شریعتیزاده، سمیه؛ ممتحن، مهدی، بررسی بدبینی، یأس و نهیلیسم در افکار ابوالعلاء معری و صادق هدایت، نشریه مطالعات ادبیات تطبیقی، 11(42)، 115-132، 1396.
شعبانی، محسن؛ دباغ، سروش، بازخوانی اخلاقی مسئلهی گوشتخواری در عرفان اسلامی، نشریه پژوهشهای عقلی نوین، 3(5)، 121-136، 1397.
طباطبایی، سیدمحمدحسین، المیزان، بیروت: موسسه الاعلمی للمطبوعات، 1390.
طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، قم: الشریف الرضی، 1412.
طوسی، محمد بن حسن، التبیان فی تفسیر القرآن، مصحح: عاملی، احمد حبیب، بیروت: داراحیاء التراث العربی، بیتا.
طب الامام الرضا× (الرسالة الذهبیة)، منسوب به علی بن موسی، مصحح: نجف، محمد مهدی، قم: دارالخیام، 1402.
فیض کاشانی، محمد بن محسن، تفسیر الصافی، تهران: مکتبة الصدر، 1415.
کلینی، محمدبن یعقوب، الکافی، مصحح: غفاری، علیاکبر، تهران: دار الکتب الاسلامیه، 1407.
متقی هندی، علی بن حسام، کنزالعمال فی سنن الأقوال والأفعال، محقق: بکری حیانی، صفوة السقا، بیروت: مؤسسة الرسالة، 1401.
مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار الجامعة لدرر اخبار ائمة الأطهار، بیروت: داراحیاء التراث العربی، 1403.
محسنی، فرید، تأثیر تغذیه بر کجروی و رفتار مجرمانه با نگاهی به آموزههای دین اسلام، پژوهشنامه حقوق اسلامی، 1(39)، 181-212، 1393.
محمدی ریشهری، محمد، دانشنامه احادیث پزشکی، قم: مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، 1385.
هدایت، صادق، فوائد گیاهخواری، بیجا: بینا، 1306.
Adams, C. E., Meat and Islam: How Vegetarians in Egypt Navigate Faith and Contemporary Food Ethics, Journal of Religious Ethics, 46(2), 286-312, 2018.
Ahmed, N., Meat and Islam: what Ramadan taught me about vegetarianism, The Guardian, Retrieved from https://www.theguardian.com/commentisfree/belief/2010/aug/26/meat-islam-vegetarianism-ramadan, 2010.
Ali, K., Muslims and meat-eating: Vegetarianism, gender, and identity, The Journal of Religious Ethics, 43(2), 268-288, 2015.
Craig, W. J.; Mangels, A. R., Position of the American Dietetic Association: Vegetarian diets, Journal of the American Dietetic Association, 109(7), 1266-1282, 2009.
Clark, M.; Tilman, D., Environmental impacts of food trade via resource use and greenhouse gas emissions, Environmental Research Letters, 12(10), 105004, 2017.
Croney, C. L.; Swanson, J. C., Is meat eating morally defensible? Contemporary ethical considerations, Animal Frontiers, 13(4), 30-36, 2023.
Khalil, M. H., The ethics of eating meat in Islam, Journal of Religious Ethics, 48(2), 261-281, 2020.
Mayton, J., Eating less meat is more Islamic, Khaleafa, Retrieved from http://www.khaleafa.com/khaleafacom/eating-less-meat-is-more-islamic, 2013.
Poore, J.; Nemecek, T., Reducing food's environmental impacts through producers and consumers, Science, 360(6392), 987-992, 2018.
Regan, T., A case for animal rights, In M. W. Fox & L. D. Mickley (Eds.), Advances in animal welfare science 1986/87 (pp. 179-189), Washington, DC: The Humane Society of the United States, 1986.
Steinfeld, H.; Gerber, P.; Wassenaar, T.; Castel, V.; Rosales, M.; de Haan, C., Livestock's long shadow: Environmental issues and options, Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2006.
van Selm, B.; Frehner, A.; de Boer, I.J.M. et al., Circularity in animal production requires a change in the EAT-Lancet diet in Europe, Nat Food, 3, 66–73, 2022.
Willett, W. C., et al., Health and environmental effects of meat consumption, Science, 366(6436), eaam5324, 2019.