- قرآن کریم، ترجمه حسین انصاریان، سازمان دارالقرآن کریم، تهران: نشر تلاوت، ۱۳۹۳.
- آلوسی، سید محمود، روح المعانی فی تفسیر القرآن العظیم، بیروت: دارالکتب العلمیه، 1415 ق.
- ابنعاشور، محمدبنطاهر، التحریر و التنویر، بیجا: مؤسسة التاریخ، بیتا.
- ازهری ، محمدبناحمد، تهذیب اللغه، مؤسسة الصادقg للطباعة و النشر، تهران: 1382 ش.
- امیری، محمد؛ صفری، علیآقا، برنامهریزی تولیدی از منظر قرآن با تأکید بر الگوی مدیریتی حضرت یوسفg، دوفصلنامه قرآن و علم، سال شانزدهم، شماره 31، پاییز و زمستان 1401ش.
- اهتمام، احمد، فلسفۀ احکام، قم: زمزم هدایت، 1390ش.
- بحرانى، سید هاشم، البرهان فى تفسیر القرآن، تهران: بنیاد بعثت، 1416 ق.
- بیضاوی، عبداللهبنعمر، انوار التنزیل و اسرار التأویل، بیروت: دار احیاء التراث العربی، 1418 ق.
- رجبزاده، ناصر، تکنولوژی آمادهسازی و نگهداری غلات، مشهد: آستان قدس رضوی، 1375.
- شریفی، عنایت؛ فلاح، محسن، مبانی انسانشناختی نظام تغذیه در قرآن و نقش آنها در سلامتی جسم و روح انسان، دوفصلنامه قرآن و علم، دوره 15، شماره 29، بهمن 1400.
- شیرازی، احمد امین، اسلام پزشک بیدارو، چاپ هفتم، قم: دفتر انتشارات اسلامی، 1373 ش.
- صادقیتهرانی، محمد، الفرقان فی تفسیر القرآن بالقرآن، قم: مرکز نشر آثار آیتالله صادقیتهرانی، بیتا.
- طباطبایی، سید محمدحسین، المیزان فی تفسیر القرآن، قم: جامعه مدرسین، چاپ پنجم، 1417 ق.
- طباطبایی، سید محمدحسین، ترجمه تفسیر المیزان، ترجمه: محمدباقر موسویهمدانی، قم: دفتر انتشارات اسلامی جامعه مدرسین حوزه علمیه، چاپ پنجم، 1374ش.
- فارسی، ابوعلی، الحجة للقراء السبعة، بیروت: دار المأمون للتراث، 1991م.
- قربانی، صدیقه؛ صارمنژاد، سولماز، اثر تیمار حرارتی سبوس برنج و سبوس جو دوسر بر روی ترکیبات فنولیک، تهران: مجموعه مقالات دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران، 1395ش.
- سیدقطببنابراهیم شاذلی، فى ظلال القرآن، بیروت / قاهره: دارالشروق، چاپ هفدهم، 1412 ق.
- مراغی، احمد مصطفی، تفسیر المراغی، بیروت: دار الفکر، بیتا.
- مصطفوى، حسن، التحقیق فی کلمات القرآن الکریم، تهران: وزارت ارشاد، 1368ش.
- معماریان، حمیدرضا، بررسی علل جداسازی سبوس از آرد گندم و تأثیر آن بر سلامت جامعه، نشریه گزارشهای کارشناسی، تهران: مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، 1390.
- مغنیه، محمدجواد، تفسیر الکاشف، تهران: دار الکتب الإسلامیة، 1424 ق.
- میلانی، الناز؛ گلیموحد، غلامعلی؛جعفری، مرتضی، تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم، نشریه علوم غذایی و تغذیه، شماه 65، زمستان 1398.
- نخجوانی، نعمتالله، الفواتح الالهیه و المفاتح الغیبیه الموضحه لکلم القرآنیه و الحکم الفرقانیه، استانبول: المطبعة العثمانیة، 1325ش.
- نووی، محمد، مراح لبید لکشف معنی القرآن المجید، بیروت: دارالکتب العلمیه، 1417ق.
- Barber S, Benedito de Barber, C, 1991. Rice bran: chemistry and technology. In: Luh, B.S (Ed.), Rice: Production and Utilization. AVI Publishing, Connecticut. pp 732-781.
- Siro, I., Kapolna, E., Kapolna, B., & Lugasia, A., 2008, Functional food product development, marketing and consumer, acceptance –A review. Appetite vol. 51, no. 3, pp. 456-467.
- Manilal, P., 2005, Super critical fluid extraction of rice bran with adsorption on rice hull ash. Thesis of PHD louisiana state university and Agricul and Mechanical College , pp 1-170.
|